Blog

Zet je man in de bloemetjes met zijn verjaardag!

Het is weer zover: de verjaardag van je man of vriend komt eraan. Sommige mannen verjaren erg graag, anderen vinden het hele gebeuren wat minder. We hebben voor elke liefhebber wel iets anders in petto. Lees dus gerust verder en verras je man dus op zijn manier met zijn verjaardag!

Voor de doener

Houdt hij van sporten, leuke reizen of een barbecue met vrienden? Dan is je man een echte doener die je het beste verrast met een dagje dat in het teken staat van zijn favoriete hobby of nog beter: organiseer iets totaal nieuws. Is hij nog nooit gaan padellen, wakeboarden of paintballen? Met wat vrienden of familie erbij, beleef je sowieso een onvergetelijke dag!

Voor de ik-houd-niet-zo-van-de-aandacht jarige

Sommige mannen staan liever niet te veel in the spotlight. Vermijd dus zo veel mogelijk een grote organisatie of sociale druk, maar houd het klein en gezellig. Start de dag met zijn favoriete koffie en schrijf een mooi tekstje op de verjaardagkaart voor je man, zo eentje waardoor hij weet hoeveel hij voor je betekent. De rest van de dag doe je gewoon dingen die jullie graag doen: naar een gezellig koffiebarretje, op restaurant of pizza in de zetel? Alles kan. Een glaasje wijn met de dichtste vrienden of familie en liefst niet te veel cadeaus, is de perfecte avond voor je stille genieter!

Voor de Bourgondiër

Is hij altijd gelukkig als hij op een heerlijke barbecue wordt uitgenodigd, of leeft hij op bij het proeven van een nieuw biertje? Verras je Bourgondiër dan met nieuwe verrassende smaken. Wat dacht je van een wijnproeverij organiseren of zelfs een pizza avond in de tuin? Of trek naar een foodfestival of de hippe lokale markt en laat je verrassen door nieuwe hapjes. Een cursus om sushi of brood te leren maken, zal ook sowieso in de smaak vallen. Ten slotte zijn er genoeg felicitatiekaarten in het Bourgondisch thema: bier, wijn of pizza thema’s in overvloed! Het enige wat nog mist is natuurlijk het avondmaal in een fine dining restaurant waarbij je Bourgondiër een hele avond kan smullen.

Voor de avonturier

Last but not least: zo die man die al elke berg heeft beklommen, zijn sandalen in de zomer niet uittrekt en altijd staat te springen voor elk avontuur. Herken je hem? Dat is de echte avonturier. Wat is nu de tofste manier om hem te vieren? Dat is natuurlijk door een nieuw avontuur in elkaar te boksen: ga je klimmen in de Ardense bossen of op schattentocht in de stad. Veel guided tours kunnen je zeker helpen. Toch liever iets voor met z’n tweetjes? Huur dan vespa’s of een oldtimer en cruise door de wonderlijke landschappen van Vlaanderen.

Geef een antwoord