Blog

Verkoop dat voertuig!

Een stadfiets voor elke dag, een auto om aan te klussen, een motor en oh ja, de oude fiets van oma. Veel mensen hebben meer voertuigen in hun bezit dan ze nodig hebben. Het is hartstikke leuk om een wielrenfiets te bezitten, maar hoe vaak gebruik je hem nou echt? Als dat ding maar twee keer per jaar van stal komt, kun je hem beter verkopen.

Is het moeilijk om een auto of motor te verkopen?

Bij een auto en motor is dat zeker het geval, omdat je daarbij ook voor de verzekeringen moet betalen. Een motor of auto verkopen is niet moeilijk. Er zijn genoeg websites, waar je gemakkelijk en snel van je voertuig af kunt. Door een paar foto’s en wat informatie te uploaden geef je het opkoopbedrijf al genoeg informatie om jou snel een bod uit te brengen. Staat de prijs je aan? Dan maak je een afspraak met een medewerker die kosteloos het voertuig bij jou thuis komt ophalen.

Kun je een schadeauto ook verkopen?

Destijds leek het je zo’n goed idee: een maatje van je had zijn auto in de prak gereden en besloot hem weg te doen. Hij kon er immers niets meer mee. Op dat moment kwam in jouw gedachte de herinnering op aan een jeugddroom. Je had altijd al een auto willen opknappen. Het verfomfaaide carrosserie van je maat zou de perfecte eerste stap zijn. Je hebt de auto een paar jaar geleden met een aanhanger opgehaald, in je garage neergezet en toen… niets! Daar staat hij nu nog steeds, onaangeroerd, met de spinnenwebben om de zijspiegels heen. Wat blijkt? Je hebt helemaal geen tijd en geld om een auto op te knappen. Zonde! Je schadeauto verkopen levert je tenminste nog iets op, dus kies liever daarvoor dan hem te laten verstoffen in de garage.

Wordt de fiets bij het oud ijzer gegooid?

Toen je oma te oud werd om te fietsen, werd haar fiets liefdevol aan jou doorgegeven. Nu staat er dus twee tweewielers naast elkaar. maar waarom? Je hebt er maar één nodig. Ook het oude barrel van je oma levert nog geld op. Er zijn genoeg studenten die graag een paar tientjes neertellen voor een degelijke fiets. Zij moeten een betrouwbare stalen ros hebben zonder fancy gadgets, want hij wordt het grootste gedeelte van de tijd toch buiten geparkeerd, waar hij de weersomstandigheden moet trotseren.

Je ziet het: er zijn genoeg spullen die de deur uit kunnen voor een beetje geld. Spendeer je hier wat tijd aan, dan kun je in zeer korte tijd vele euro’s op je bankrekening bijschrijven.

Geef een antwoord