Blog

Druk aan het verbouwen

Er wordt nu veel verbouwd en vervangen in en om het huis. Iedereen heeft meer tijd om thuis dingen te veranderen. De tuinen waar al lange tijd geen aandacht aan is besteed. Worden eindelijk onder handen genomen. Tegels worden vervangen of weer schoongespoten. De borders worden opnieuw verstevigd en de bloembollen worden geplant. Ook doordat er nu veel tijd binnenshuis wordt doorgebracht, willen mensen graag verandering zien. Het interieur wordt daarom vaak compleet veranderd, om weer een frisse kijk te krijgen. Ook wordt nu vaak de keuken of badkamer vernieuwd en vervangen. Door het vele thuiswerken moeten er ook goede werkplekken worden gemaakt in het huis. Hier wordt nu ook veel aandacht aan besteed. Want er wordt overdag veel tijd doorgebracht om die plek. Verder worden klusjes die al jaren zijn uitgesteld nu eindelijk gedaan.

Grote hoeveelheden afval weggooien

Al deze veranderingen in en om het huis zorgen voor afval. Soms is on overzien veel afval. Dit past dan niet in je gewone grijze afvalcontainer. Daarbij zou het dan te veel werk zijn om zelf naar de stort te rijden. Dit zou er ook voor zorgen dat je steeds midden tijdens de verbouwing weer op en neer moet rijden om je afval weg te gooien. Hier is een handigere oplossing voor. Bij Gp Groot kan je namelijk een afvalcontainer huren. Voor elke afvalsoort kan er daar een container worden gehuurd. Zo kan er een container worden gehuurd voor bouw- en sloopafval, schoon puin, dak afval, grofvuil, houtafval, tuinafval en zelfs voor grond. Tijdens het bestellen kan er eenvoudig worden geselecteerd welke afvalsoort u een container wilt huren. Verder is er ook een mogelijkheid om meerdere containers te huren voor verschillende soort afval. Want afval moet netjes worden gescheiden. In elke container moet alleen afval zitten waar de container voor bestemd is.

Huur van de afvalcontainer

Als u van plan bent om een afvalcontainer te huren. Is het handig om van tevoren te bedenken welk soort afval u heeft en hoeveel kubieke meter dit ongeveer is of gaat worden. Met deze informatie kan er worden bepaald welke afvalcontainer u het best kan huren. Er kan vervolgens worden bepaald wanneer de afvalcontainer wordt geplaatst. Dit is vaak al mogelijk de eerstvolgende werkdag. In de huurprijs zit een de huur van de container voor 4 weken inbegrepen. Maar en kan uiteraard zelf worden bepaald hoelang de afvalcontainer blijft staan. Voor een langere huurperiode moet er extra worden betaald. Daarnaast is het handig voordat u de afvalcontainer plaatst om te checken waar dit mag. In sommige gemeentes moet je een parkeervergunning of zelfs een vergunning aanvragen om de gehuurde afvalcontainer te plaatsen. Het is daarom handig om je goed te informeren over de afspraken in u gemeente.

Geef een antwoord