Blog

Zorg voor een leuke jaarwisseling!

Omdat het zo'n lastig jaar is, is het misschien een goed idee om het toch een beetje gezellig te maken met Oud en Nieuw. Inmiddels weten we allemaal dat een leuk feestjes er niet in gaat zitten dit jaar. Ook het afsteken van vuurwerk is dat jaar niet mogelijk. Wat op zich natuurlijk wel weer fijn is voor de huisdieren. Zo kunnen ze dit jaar misschien toch nog eens een rustige jaarwisseling meemaken. Hoe dan ook is het dit jaar meer dan anders belangrijk dat je er zelf iets van gaat maken. Dit kan voor veel mensen een opgave zijn en het kan dan ook best zo zijn dat je er best een beetje tegenop ziet. Wat anders een feest is, zal je dit jaar met maar een paar mensen gaan vieren. Daarom kun je hieronder een aantal tips lezen om het toch leuk te maken voor jezelf.

Kleed je mooi aan

Om toch een beetje een speciaal gevoel te hebben, is het misschien verstandig om je mooi aan te kleden. Als je andere kleren aan hebt, is het in ieder geval een teken dat er iets anders aan de hand is dan normaal. Struin bijvoorbeeld op internet eens naar mooie pakken. Er is namelijk heel veel moois te vinden. Wel hoop ik dat je nog op tijd bent, gezien de pakketdrukte van de laatste tijd. Maar ga er eerst maar even rustig voor zitten en kies een pak uit waarvan jij denkt dat je er blij van zal worden. Misschien is het ook handig er een te kiezen die je nog vaker kan dragen. Op die manier is het ook minder erg als het pak wat te laat aankomt en je het dus niet op de bewuste dag kan gaan dragen. Spreek wel even met de mensen waarmee je het viert af dat je op chique gaat want je wilt er natuurlijk niet de hele avond overdressed bij zitten!

Maak een planning

Oke, misschien klinkt het alsof je weer op school zit maar dat is niet zo. Het hoeft namelijk niet echt een strakke planning te zijn. Zorg er gewoon voor dat je niet aat vervallen in bankhangen met bijbehorend humeur. Bedenk dingen die je kan gaan doen. Dat kan bijvoorbeeld lekker eten zijn en daarna een spelletje spelen of een puzzel leggen. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn als je maar iets te doen hebt. In ieder geval alvast een fijne jaarwisseling gewenst!

Geef een reactie