Blog

Welke kledingkeuze maak jij met kerst?

Hoewel we op dit moment allemaal zoveel mogelijk binnen moeten blijven, staat kerst toch echt inmiddels bijna voor de deur. Nog maar een paar dagen en dan is het zo ver. Het is voor iedereen verschillend hoe ze deze dagen willen gaan invullen. Er zijn mensen die het gaan overslaan maar er zijn ook mensen die het in een heel klein gezelschap toch gaan vieren. Mocht je het toch gaan vieren, kan het zijn dat je er graag leuk uit wilt zien omdat kerst toch kerst blijft. Voor vrouwen zijn er vaak genoeg opties te vinden. Is dat voor mannen ook zo?

Wat moet ik aan?

Natuurlijk! Je moet alleen gewoon even weten waar je moet kijken. Het maakt het ook makkelijker als je weet wat je wilt gaan dragen. Ga je voor een volledig pak? Of kies je alleen voor een mooi en net overhemd? Of haal je toch die lelijke kersttrui maar weer uit de kast? Als je geen idee hebt, zou ik voor een mooi overhemd gaan. Kijk bijvoorbeeld eens bij Eterna overhemden. Een overhemd is namelijk bijna altijd goed. Eterna heeft zoveel keuze dat je eigenlijk altijd wel kunt slagen. Van wat meer onopvallende nette hemden toch kleurrijke designs. Als je even zoekt, is het mogelijk dat je ook nog eens een mooie aanbieding te pakken hebt. Daarnaast is het voordeel van een hemd dat  niet snel under- of overdressed  bent om het maar zo te zeggen. Ga je voor een meer casual look? Dan kan je er prima een spijkerbroek onder aan trekken. Wil je toch een wat nettere uitstraling hebben? Kies dan bijvoorbeeld voor een pantalon. 

Gewoon leuk

Als je helemaal geen kerst gaat vieren, raad ik je aan om toch ook eens even een kijkje te nemen. Kijken kan nooit kwaad toch? Het idee is namelijk dat als je kleren aan hebt waar je je fijn in voelt, je ook wat meer op je gemak bent. Natuurlijk kan je thuis altijd kiezen voor een joggingsbroek met trui maar helaas voor de meeste mensen geldt dat de vakantie ook weer een keer tot zijn einde komt. Dan is het fijn dat je kleren in de kast hebt hangen waar je naar uit kijkt om ze te gaan dragen. Al koop je maar een paar nieuwe items. Het zal je meer plezier geven als je je 's ochtends weer meot gaan aankleden. Kies vooral iets waar jij zelf blij van wordt!

Geef een antwoord